Lån

Er du interessert i eller har du kjøpt ditt første hus vet du at det koster mye penger å kjøpe seg et hus. Det som koster penger er selve huskjøpet og det er skatt til staten. Denne skatten til staten kalles dokumentavgift og det er måten staten tar inn litt av det du betaler når du skal kjøpe deg et hus. På denne måten får staten en liten del av det som skjer i markedet. Staten kaller avgiften slik den er, og skylder på at de har litt administrasjon som følge av dette. Hva som passer deg best er jo selvfølgelig at det ikke er noen slik avgift.

Det beste med å kjøpe seg et hus er at det er du som eier huset. Når du eier et hus kan du gjøre hva du vil med huset. Det høres ganske deilig ut. Alle som har leid et hus en stund vet hvor lite spennende det er å måtte snakke med huseier hver gang det er noe som skal gjøres og hver gang det er noe som skal fikses. Lite skjer og enda mindre skjer på en måte som er tilfredsstillende. Det kan da være godt å kjøpe seg et stort hus eller en liten leilighet hvor man kan selv være konge i egent hus.

Det er flere som søker om et billig forbrukslån for å dekke egenkapital, dette er ikke anbefalt men kan være løsning dersom det skulle være nødvendig.