Festivaler og lån

Festival

Er du en som liker å komme deg ut og høre på god musikk er det verdt å bruke litt tid på å lete igjennom de gode artistene og hvor de skal være i sommer. Hver sommer blir det arrangert mange gode festivaler i Norge. Det finnes festivaler i så å si alle landsdeler. Det er bra for deg og det er bra for alle andre som liker å høre på musikk. Noen festivaler handler som sagt om musikk mens andre festivaler kan være enda bedre og også handle om dikt, poesi og annet. I Norge finnes det en egen festival for sakprosa. Liker du sakprosa kan det være greit å kaste seg på det vi alle andre også liker å gjøre.

Lån

Festivaler er kjent for å ha en veldig tøff økonomi. Det finnes mye som kan gjøres og det finnes mye som ikke kan gjøres like bra. Hva som kan gjøres er viktig og riktig. Liker du festivaler så godt at du gjerne vil lage din egen er det veldig mange ting som du må tenke på. Det blir nesten for mange ting enn det som kan skriver her. Når du lager en festival må du tenke på dette som en stor fest over flere dager. Folk må få underholdning, de må ha mat, et sted å sove og nok tilgang på drikke. Når alle er godt i gang med alt dette er det også viktig at de får nok tid til å vaske seg, gå på do og annet.

Når du begynner å se på hvor mye det kreves og hvor mye det koster å lage en festival er det like greit og heller kjøpe en billett til en annens festival og heller nyte det. Festivaler trenger ikke være så veldig dyre, du kan derfor let nyte det å komme seg opp og det å komme seg ut på tur. Når du vil komme deg i gang med en festival er det greit å vite at det koster penger å være på festival. Du må derfor betale for det eller så må du ta opp et forbrukslån med lav rente, om du har muligheten til akkurat det.

Legg sommerplaner

De fleste festivaler er om sommeren. Du kan derfor ikke bare kaste deg rundt i siste liten å dra på en festival. Du bør planlegge hvor du skal og hvor mye det vil koste deg slik at du har oversikt over pris og over hvordan du ordner deg til når du er der. Lei en bobil slik at du kan sove behagelig. Det kan også være greit å finne andre personer å dra sammen med slik at du har en hyggelig og sosial stund. Det er mange fine mennesker på festivaler, så planlegg godt slik at du får muligheten til å møte dem der hvor de best mulig nyter sommeren de også.